Van der Kraan: "Als je hoort hoe sommigen zijn gereisd, chapeau"

Paul van der Kraan met FC Twente-fans op het terras in Belgrado
Paul van der Kraan met FC Twente-fans op het terras in Belgrado Foto: © Pro Shots

Paul van der Kraan is enthousiast over alle supporters die vanuit Nederland zijn afgereisd naar Belgrado voor de wedstrijd in de Conference League tegen FK Cukaricki. De algemeen directeur is ook blij met de uitgangspositie die de club zichzelf heeft verschaft.

"Na een goede voorbereiding speelde FC Twente gisteren de eerste wedstrijd van de Conference League tegen FK Cukaricki uit Belgrado", schrijft Van der Kraan op de officiële clubsite van FC Twente. "De ploeg van Ron Jans zorgde met de 3-1 zege voor een mooie uitgangspositie om de play-offs te bereiken. Uiteraard is het volgende week nog niet gespeeld, maar dit mag je niet meer uit handen geven."

Van der Kraan is lovend over alle supporters die afreisden naar Servië. "Een speciaal woord van dank voor de 400 supporters die in Belgrado aanwezig waren, is op zijn plaats. Mooi om te zien hoe het team zelfs in het verre Belgrado luid werd toegejuicht. En als je dan hoort en leest hoe sommigen zijn gereisd, chapeau."

"De uitslag is, zoals gezegd, een goede uitgangspositie voor de return, donderdag aanstaande in De Grolsch Veste. Tot nu toe zijn er ruim 17.000 kaarten verkocht, dus hopelijk plaatst de ploeg van Ron Jans zich in een goed gevulde Grolsch Veste voor de play-offs. Het Italiaanse Fiorentina is daarin de tegenstander. Laten we hier nog niet op vooruitlopen, eerste wacht de wedstrijd donderdag", aldus de algemeen directeur.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand