Van der Kraan doet beroep op FC Twente-fans: "Zou geweldig zijn"

FC Twente-supporters in het rood in De Grolsch Veste
FC Twente-supporters in het rood in De Grolsch Veste Foto: © Orange Pictures

FC Twente Vrouwen speelt op woensdag 11 oktober in Zweden tegen BK Häcken en een week later - op 18 oktober - volgt de return in Enschede. Paul van der Kraan hoopt dat er veel supporters naar het stadion komen om de ploeg van trainer Joran Pot aan te moedigen tijdens de return.

"Als FC Twente Vrouwen de groepsfase bereikt, zou dat een geweldige prestatie zijn", schrijft hij. "Daarom hopen we dat de speelsters in De Grolsch Veste op veel steun kunnen rekenen. We roepen alle seizoenkaarthouders van FC Twente op om naar deze wedstrijd te gaan en FC Twente Vrouwen te steunen."

"Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang, zij kunnen vanaf komende week online een kaart bestellen", vervolgt Van der Kraan in zijn nieuwsbrief op de clubsite. "Voor voetbalclubs in de regio wordt een speciale actie opgezet om samen met het team naar De Grolsch Veste te komen. Meer informatie volgt."

"Dit weekend is er vanwege de interlands geen competitievoetbal in de Vrouwen Eredivisie. De OranjeLeeuwinnen spelen vanavond in en tegen België de Nations League-wedstrijd", legt hij uit. "Woensdag speelt Oranje tegen Engeland. FC Twente-keepster Daniëlle de Jong is deze week aan de Oranje-selectie toegevoegd. Marit Auée, Marisa Olislagers, Wieke Kaptein, Renate Jansen en Caitlin Dijkstra maken ook deel uit van de Oranje-selectie", besluit Van der Kraan.

Lees meer:
0 reacties