Van der Kraan: "Hij belde eerst mijn vrouw en daarna pas met mij"

Paul van der Kraan keerde onlangs terug als algemeen directeur van FC Twente. De bestuurder vertrok afgelopen zomer uit Enschede, maar besloot na het mislukte huwelijk van FC Twente met Jan-Willem Brüggenwirth de handschoen weer op te pakken.

Van der Kraan werd eerst niet zelf gepolst door FC Twente. "Ik moet wel zeggen dat één iemand van de RvC het heel goed heeft aangepakt", vertelt de algemeen directeur bij de FC Twente Online Nieuwjaarsavond. "Die belde als eerste met mijn vrouw en daarna pas met mij." Hij stond open voor een terugkeer. "Ik dacht: als FC Twente mij vraagt zullen ze erover nagedacht hebben en dan laat ik ze niet in de steek."

Van der Kraan ging begin vorige maand weer aan de slag in Enschede. "We hebben het er natuurlijk over gehad. Ik ben 1 of 2 december weer begonnen en dan heb je het ritme snel weer te pakken. Je pakt de dingen weer op waarvan je denkt dat die spelen en je hoort uit de gesprekken die je voert ook de nieuwe dingen. Daarmee ga je dan aan de slag."

De bestuurder blijft tot komende zomer aan in Enschede, maar durft de einddatum niet vast te leggen. "Ik ga vanavond niet zeggen dat ik hier volgend jaar niet meer zit. Ik ben nu heel voorzichtig. Ik ben erg terughoudend", besluit hij met een glimlach.

Weet FC Twente zaterdag te winnen bij Willem II, dat al negen keer op rij verloor? Bij BetCity krijg je maar liefst een quotering van 2.20 bij een zege van FC Twente! Registreer je hier en verdubbel ruim je inzet! Je krijgt ook nog een gratis Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Lees meer:
0 reacties