FC Twente waarschuwt supporters: "Wij blijven er tegen optreden"

Paul van der Kraan
Paul van der Kraan Foto: © Orange Pictures

Paul van der Kraan beseft terdege dat FC Twente een vervelende avond beleefde in het Almelose Erve Asito van Heracles. Toch denkt de directeur dat de ploeg deze speelronde een mooie stap op de ranglijst kan zetten. Daar is wel de steun van een volle Grolsch Veste voor nodig.

"De rookwolken van afgelopen weekend zijn opgetrokken", opent Paul van der Kraan op de clubsite van FC Twente. "Het was voor FC Twente op veel fronten een vervelende avond in Almelo. Het blijft verwerpelijk dat er met alles en nog wat gegooid wordt, op het veld en op de tribunes. Ons standpunt over het ‘biergooien’ is inmiddels bekend. Ik blijf dat herhalen en wij blijven er tegen optreden."

"Afgelopen zaterdag pakte de ploeg van Ron Jans een punt in de uitwedstrijd tegen Heracles", vervolgt Van der Kraan. "Helaas lukte het de spelers niet om gebruik te maken van de man-meer-situatie, die al na een kwartier spelen ontstond toen een speler van Heracles uit het veld werd gestuurd. Dat was teleurstellend, maar laten we het positief bekijken: sinds de uit-nederlaag bij Ajax zijn we nog steeds ongeslagen."

"Zaterdag komt Fortuna Sittard op bezoek. Winst is zeer gewenst. Fortuna is nog niet veilig en zal er alles aan doen om dit te voorkomen. Met de steun van een volle Veste moet de ploeg in staat zijn om een goede stap op de ranglijst te zetten. Gemakkelijk zal het zeker niet worden", aldus de algemeen directeur.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
NEC -
-
FC Twente -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
6 FC Twente 0 0 0
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
Bekijk de hele stand