Van der Kraan laat zich gelden en vindt directeur voor Vitesse

Paul van der Kraan
Paul van der Kraan Foto: © Pro Shots

Edwin Reijntjes is per direct de nieuwe algemeen directeur ad interim van Vitesse. Op verzoek van adviseur Paul van der Kraan blijft Reijntjes de komende drie maanden verbonden aan de club uit Arnhem.

Van der Kraan keerde onlangs als adviseur terug bij Vitesse en stelt nu gelijk een ervaren crisismanager aan. "Als de een-na-oudste Eredivisieclub van Nederland in nood verkeert en de situatie uiterst onzeker is, is het natuurlijk eenvoudiger om nee te zeggen. Toch was mijn antwoord volmondig ja, toen Paul van der Kraan mij benaderde", laat Reijntjes weten op de clubkanalen van Vitesse.

De Arnhemmers verkeren zowel binnen als buiten de lijnen in zwaar weer. "Het zal niet gemakkelijk worden, maar alles begint met geloof in het realiseren van de missie", aldus de nieuwe algemeen directeur. "Daar heb je iedereen bij nodig en daarom is het ook zo belangrijk om dit met Paul als adviseur aan mijn zijde te doen, gelet op zijn Vitesse-verleden en gevoel bij de club. Het is nu of nooit, om maar een gevleugelde wapenspreuk te gebruiken.”

Voormalig FC Twente-algemeen directeur Van der Kraan is naast zijn adviseursrol bij Vitesse nog steeds in een zelfde functie actief in Enschede, waar hij over de schouder meekijkt van Dominque Scholten.

Lees meer:
0 reacties