'Van der Kraan verdient een standbeeld': "Hij moet even blijven"

Het seizoen zit er bijna op, maar algemeen directeur Paul van der Kraan is voorlopig nog niet klaar bij FC Twente. Dat weet presentator Eddy van der Ley te melden in het YouTube-programma VoetbalTijd.

"Paul van der Kraan gaat nog even door tot 1 januari 2023", onthult hij. René Wagelaar is vol lof over de ervaren bestuurder, die in het verleden onder meer werkzaam was bij Vitesse. "Dat is top. Je weet hoe ik over Paul denk. Hoe het was bij FC Twente toen hij binnenkwam en hoe het nu staat", legt hij uit.

"Paul verdient een standbeeld, klaar. Hij heeft alles goed gedaan voor de club", vervolgt hij enthousiast. "Die moet ook even blijven voor de club, want ze hebben nog geen goede opvolger", constateert Wagelaar, die weet dat zijn voorganger Jan-Willem Brüggenwirth niet goed uit de verf kwam bij de club uit Enschede.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties