Van der Kraan: "Vertrokken spelers afscheid geven in Grolsch Veste"

Paul van der Kraan
Paul van der Kraan Foto: © Orange Pictures

FC Twente begint volgende week alweer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie voor de komende voetbaljaargang begint steeds meer vorm te krijgen, ziet ook algemeen directeur Paul van der Kraan.

"Deze week hebben we Mathias Kjølø verwelkomd in De Grolsch Veste", begint Van der Kraan op de clubsite. "Mathias is komende week een van de nieuwe gezichten op het veld bij FC Twente. De Noorse middenvelder komt over van PSV en tekende een driejarig contract bij FC Twente."

Daar tegenover staat het vertrek van Jesse Bosch. "Afgelopen week werd ook bekend dat hij vertrekt bij FC Twente. Jesse had een aflopend contract en de gesprekken hebben niet geleid tot een nieuwe verbintenis. Jesse speelde sinds zijn elfde jaar in de jeugd van FC Twente en kwam afgelopen tweeënhalf seizoen 66 keer in actie voor de club."

Voor de spelers die de club hebben verlaten, wil Van der Kraan wat moois organiseren. "Bij aanvang van het nieuwe seizoen willen we voor een wedstrijd op het veld in De Grolsch Veste afscheid nemen van de spelers die onlangs zijn vertrokken, waaronder Jesse."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand