Van Dooren merkt: "Ben een stukje harder geworden in de duels"

Kayleigh van Dooren
Kayleigh van Dooren Foto: © Pro Shots

Na drie seizoenen bij PSV Vrouwen verruilde Kayleigh van Dooren deze zomer de Eindhovense club voor FC Twente Vrouwen. Daar heeft de 22-jarige middenveldster het goed naar haar zin.

"Na drie jaar PSV was het tijd voor een nieuwe stap en Twente past heel goed bij mij qua speelstijl. Ze zijn heel vaak kampioen geworden, dus het was een mooie stap", vertelt ze aan Omroep Veldhoven.

Volgens Van Dooren beschikken de Tukkers over een 'goeie mix' met ervaren krachten en jonge talenten. "Het was in het begin even wennen omdat ik vanwege de reistijd op mezelf ben gaan wonen, maar daar was ik ook wel aan toe", is ze eerlijk.

Van Dooren ziet dat ze zich heeft ontwikkeld. "Zo ben ik verdedigend een stukje harder geworden in de duels. De intensiteit ligt nu een stukje hoger", merkt de middenveldster, die veel reflecteert.

"Natuurlijk moet je streven naar perfectie, maar je moet soms ook tevreden zijn. En dat laatste mag ik wel wat vaker doen. Ik wil graag in alles de beste zijn, anders begin ik er niet aan", aldus Van Dooren.

Lees meer:
0 reacties