Van Halst deelt statement: "Aan al het moois komt nu een eind"

Mick van Halst en René Wagelaar
Mick van Halst en René Wagelaar Foto: © 1Twente

Zoon van Jan van Halst, Mick van Halst heeft via Instagram aangekondigd te stoppen als presentator voetbaltalkshow genaamd: Voetbaltijd. "Aan al het moois komt nu een eind", luidde hij zijn post in.

Van Halst blikte terug op de manier hoe hij benaderd werd. "Twee jaar geleden belde René Wagelaar mij op. René werkte voorheen als spelersmakelaar in de voetballerij, maar was daar mee gestopt en begonnen met zijn eigen voetbaltalkshow genaamd: Voetbaltijd. Hij zocht een presentator, dat leek mij leuk en voilá; onze reis begon ."

In de tussentijd is het platform ontzettend gegroeid zo deelt hij. "We begonnen bij Van der Valk en zijn uiteindelijk gegroeid naar de regionale omroep. De social media hebben we professioneel opgepakt en hebben binnen een jaar meer dan 3 miljoen mensen weten te bereiken. Van niets naar iets!"

Ondanks deze successen heeft hij aangegeven wat anders te willen proberen. "Aan al het moois komt een eind. Ik stop helaas met het programma. Van eindredacteur tot aan editor, van presentator tot aan social media management. Ik ben onwijs gegroeid dankzij dit avontuur waarvoor ik @1twente wil bedanken, maar voornamelijk natuurlijk René Wagelaar. Ook wil ik iedereen bedanken die gekeken heeft. Ik heb heel veel fijne reacties mogen krijgen naar aanleiding van het programma. Op naar een nieuw avontuur, dus tot snel", aldus de voormalig presentator van Voetbaltijd.

Lees meer:
0 reacties