Van Hanegem geeft transfertip: "Kan in de top van Nederland mee"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Orange Pictures

Willem van Hanegem is onder de indruk van Sparta-speler Koki Saito, die in het verleden in verband werd gebracht met een transfer naar FC Twente. 'De Kromme' zag de Japanse vleugelaanvaller aan het werk in de wedstrijd tegen FC Volendam (1-0).

"Sparta was matig zondagmiddag", schrijft hij in zijn column op de website van het Algemeen Dagblad. "Alleen die Koki Saito, die kan met twee vingers in zijn neus in de top van Nederland mee. Vrijwel alles wat hij doet, levert gevaar op voor Sparta. In Nederland dan hè. De echte top is andere koek", constateert Van Hanegem, die benieuwd is of voormalig FC Twente-speler Erik ten Hag volgend seizoen nog in de Premier League werkzaam is.

"Manchester United gaat zo slecht, dat geloof je bijna niet", vervolgt hij. "Maar stel dat hij dit overleeft, dan krijg je volgend seizoen twee Nederlandse trainers bij de top in Engeland. Arne Slot gaat daar heen en natuurlijk hoop ik dat hij het goed zal doen. Ik snap alleen niet dat mensen echt in zak en as zitten. Ook zonder Slot is Feyenoord er nog gewoon toch? Met een nieuwe trainer die ook de kans moet krijgen om er iets van te maken. Slot moet die kans ook krijgen. Liverpool is een grote club, maar de laatste twee seizoenen onder Jürgen Klopp zijn niet zo bijzonder gebleken. Voor Slot misschien wel een mooi moment om in te stappen."

Lees meer:
0 reacties