Van Hoorenbeeck droomt van Champions League: "Zet mij in Anfield"

Alec Van Hoorenbeeck kwam als de vervanger van de transfervrij vertrokken Julio Pleguezuelo naar FC Twente. Hij tekende recentelijk tot medio 2026 met een optie voor nog een seizoen. Van Hoorenbeeck hoopt aankomend seizoen in de Champions League uit te komen.

"Aan het begin van het seizoen had ik niet verwacht dat we op deze plek zouden staan. Het is nu aan ons om dit over de streep te trekken en volgend seizoen die voorronde van de Champions league te kunnen spelen. Dat is heel mooi. We zijn er nu wel heel dichtbij en het is heel mooi dat ik nu officieel deel uitmaak van de club en volgend seizoen als speler van FC Twente het seizoen zal starten", zegt hij bij 1Twente Enschede.

De derde plek komt steeds dichterbij en dus lijkt de druk bij de spelers hoog te liggen. "Het is best rustig", vervolgt Van Hoorenbeeck. "We hebben de laatste wedstrijd verloren, maar we moeten gewoon scherp blijven en naar onszelf kijken. We hebben alles in eigen hand en we hebben genoeg kwaliteit om dat over de streep te trekken."

In de Champions League hoopt hij een Engelse topclub tegen te komen. "Ik ben groot fan van Liverpool, dus zet mij maar in Anfield dan." Mohamed Salah en Darwin Nunez proberen tegen te houden? "Dat zou mooi zijn", besluit de Belgische verdediger.

Lees meer:
0 reacties