Van Nistelrooy krijgt advies: "Daarna twee seizoenen FC Twente"

Ruud van Nistelrooij
Ruud van Nistelrooij Foto: © Pro Shots

Ruud van Nistelrooy wordt nu al in verband gebracht met het hoofdtrainerschap van PSV nu Roger Schmidt heeft aangekondigd na dit seizoen te vertrekken uit Eindhoven. Hugo Borst zou de trainer van Jong PSV aanraden niet direct hoofdtrainer bij een topclub te worden.

"De cruciale vraag: moet hij het nu al doen? Moet hij deze zomer Schmidt al opvolgen?", schrijft Borst in het Algemeen Dagblad. "Nee, natuurlijk niet. PSV heeft veel matige voetballers, de oorlogskas is niet bepaald gevuld om de onmogelijke strijd met Ajax aan te gaan. Als trainer te weinig bagage. Nog twee jaar in de Keuken Kampioen Divisie. Op zijn minst. En daarna twee seizoenen FC Twente. Dan pas PSV."

Borst vreest voor Van Nistelrooy als hij nu al trainer van PSV wordt. "Het is een doemscenario. Ik noem Michels, Hiddink, Advocaat, Bosz, Van Gaal en Ten Hag. Hun gemeenschappelijke deler: modale voetballers groeiden uit tot toptrainers. Dat toptrainers geen topspelers waren is een wetmatigheid. Van Basten. Van Bommel. Grootheden op hun 24ste, mislukkelingen op hun 48ste", aldus de columnist.

Weet FC Twente te verrassen bij Ajax? Bij BetCity krijg je maar liefst 17x (!) je inzet bij een zege van FC Twente! Registreer je hier! Je krijgt ook nog een gratis Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro. Zet de Free Bet op een zege voor FC Twente en pak 320 euro winst!

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand