Van Polen eindigt loopbaan tegen FC Twente: "Dan biertje drinken"

Bram van Polen
Bram van Polen Foto: © BSR Agency

Bram van Polen kondigde onlangs aan na dit seizoen te stoppen na zeventien jaar als profvoetballer. De thuiswedstrijd tegen FC Twente op 19 mei wordt de laatste keer dat hij zijn voetbalschoenen aantrekt als profvoetballer.

Van Polen is met recht een clubicoon van PEC, maar wil niks weten van een standbeeld. Ook een afscheidswedstrijd, zoals Wout Brama en FC Twente vorig jaar organiseerden, ziet hij helemaal niet zitten. "De club had dat heel graag gewild voor mij en ik weet ook zeker dat ze het hier supermooi zouden organiseren. Het lijkt mij zo ongemakkelijk, alles gaat dan over mij", vertelt hij aan De Stentor. "Ik wil de fans niets tekort doen daarin, maar van mij hoeft het niet."

Dat betekent dat de 38-jarige Nijkerker nog vier keer tot het gaatje zal gaan voor de Blauwvingers en normaal gesproken uitzwaait tegen Twente. "Een publiekswissel hoort erbij, dat laat ik wel gebeuren, het is ook zo lullig dan te blijven staan", aldus Van Polen. "We gaan die zondag na de wedstrijd tegen FC Twente een biertje drinken en dan is het prima. Bespaar het geld, steek het lekker in de club.”

Lees meer:
0 reacties