Van Staa: "Ik heb een beetje het idee dat Boadu gaat spelen"

Myron Boadu heeft sinds zijn komst naar FC Twente nog altijd niet in de basis gespeeld. Jan van Staa denkt dat de wedstrijd tegen PSV de uitgelegen gelegenheid is om hem in de basis op te stellen.

"FC Twente moet van haar eigen kracht uitgaan. Ik heb een beetje het idee dat Boadu gaat spelen", zegt Van Staa bij de Oosttribune van RTV Oost. Tijmen Van Wissing sluit zich daarbij aan. Het duo denkt dat FC Twente snelheid nodig heeft. "Ik denk het ook."

"Je zal teruggedrongen worden en dan heb je snelheid nodig. Als je snelle spitsen hebt is het vervelend om ertegen te spelen", weet van Staa. Kan hij echter al negentig minuten spelen? Van Wissing denkt van niet. "Hij is nog niet ingericht voor een hele wedstrijd, maar ik zal wel hem een keer proberen."

Wie moet er geslachtofferd worden? Van Staa kiest voor Ricky van Wolfswinkel. "Ik zou van Wolfswinkel er even uithalen. Hij is altijd belangrijk vanwege zijn werklust. Maar dan zou misschien Steijn eruit moeten en dan kan Vlap achter de spitsen gaan spelen en heb je wat snelheid in de omschakeling. Want je bent altijd wat minder in Eindhoven."

Lees meer:
0 reacties