Van Staa: "Misschien is Vlap een keer aan de beurt voor de bank"

Michel Vlap
Michel Vlap Foto: © Pro Shots

Jan van Staa, bekend bij zowel Heracles Almelo als FC Twente, laat in gesprek met RTV Oost zijn licht schijnen over de beladen derby die zondag tussen beide teams op de planning staat. De voormalig coach vindt FC Twente de duidelijke favoriet.

"Heracles is de underdog, maar er komen altijd extra krachten bij hen vrij in deze wedstrijd", legt van Staa uit. Toch vindt de voormalig coach dat er bij Heracles maar weinig veranderd is ondanks rigoureuze ingrepen. "Heracles heeft in de winter fors ingegrepen met Erwin van de Looi als nieuwe trainer en meerdere versterkingen, maar qua resultaten is er weinig verschil met de periode onder John Lammers."

Bij FC Twente ziet Van Staa juist een luxeprobleem, waarbij hij wijst naar Sem Steijn die eerder al op de bank belandde. Daar heeft hij echter zo zijn mening over. "In thuiswedstrijden is Steijn een van de eersten die je op het wedstrijdformulier zet. Hij heeft er al twaalf inliggen, hè. Het is nota bene je topscorer. Misschien is nu Michel Vlap een keer aan de beurt."

Lees meer:
0 reacties