Van Staa vol vertrouwen: "Kijk hoe ze dat doen, geweldig man"

Voor FC Twente staat er een belangrijk weekend voor de boeg. De ploeg van trainer Joseph Oosting is samen met AZ volop in de strijd voor derde plek. FC Twente speelt thuis tegen FC Volendam, AZ moet uit naar Go Ahead Eagles.

"Twente gaat die wedstrijd toch gewoon pakken", stelt Tijmen van Wissing in de Oosttribune. "Ja maar dan nog", reageert Jan van Staa. "Alles gaat in het rood, het wordt een beetje opgeklopt. Volendam moet je natuurlijk gewoon winnen, maar als club zijnde is het toch mooi om zo'n wedstrijd te spelen. Twente in de strijd om plek drie, het is moederdag en het zonnetje gaat schijnen. Maar tuurlijk gaan ze winnen, dat is toch logisch."

"Nee ik heb ook geen enkele twijfel", reageert Van Wissing. "Maar schuilt daar het gevaar in?" "Dat is het wel altijd met dit soort ploegen", zegt Van Staa. "Dat je denkt 'we doen dat even'. Maar ik denk dat ze nu wel wakker zijn geschud. Je moet het gewoon zelf doen, maar als je kijkt hoe ze dit jaar thuis spelen, dat is toch geweldig man. Dan moet je het alleen afmaken. De hulp moet dan vanuit Deventer komen en dan is de laatste wedstrijd ook nog in onze regio, tegen PEC Zwolle."

"Ik geef Go Ahead ook zeker een kans tegen AZ", stelt Van Staa. "Die zijn ook bezig voor de play-offs. Die moeten thuis natuurlijk ook klaargestoomd worden voor de beste ploegen en zich daarmee meten."

Lees meer:
0 reacties