Van Staa ziet missie FC Twente: "Daar zullen ze naar op jacht zijn"

Tijmen van Wissing is tevreden met de contractverlenging van Joseph Oosting bij FC Twente. Wel behalen de Tukkers de laatste tijd magere resultaten, waardoor AZ Alkmaar nu een beter doelsaldo heeft.

"Het is goed dat ze met hem hebben verlengd. Ook zijn salaris zal omhoog gaan, want kwaliteit wordt omarmd bij FC Twente. En dat is ook logisch na zo'n goed eerste jaar", opent Van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. Een doelpuntenfestijn is wat FC Twente echter nodig heeft om een beter doelsaldo te creëren ten opzicht van naaste belager AZ. "AZ heeft meer gescoord. Dus je moet eigenlijk twee extra goals maken. Dat is toch lekker voor bij PEC Zwolle, dan kun je daar gelijkspelen."

PEC Zwolle speelt nergens meer voor, maar clublegende Bram van Polen speelt wél zijn afscheidsduel. "PEC Zwolle wil die wedstrijd hoe dan ook niet verliezen. Maar stel het staat in de slotfase 3-3 en Van Polen heeft er drie gemaakt, dan kun je elkaar de hand schudden. Heeft hij een mooie afscheidswedstrijd en is FC Twente verzekerd van een derde plaats."

"Je verwacht toch wel dat ze een behoorlijke uitslag neer gaat zetten. Daar zullen ze naar op jacht zijn, dat hoop je in ieder geval. Maar in zo'n vol stadion, met die entourage, moet dat toch geen enkel probleem zijn? Normaal gesproken moet dat geen probleem zijn."

Lees meer:
0 reacties