Van Wissing adviseert: "Dat moet toch elke week, Die Rote Wand"

Die Rote Wand
Die Rote Wand Foto: © Pro Shots

Tijmen van Wissing was onder de indruk van de sfeer in de Grolsch Veste in het afsluitende thuisduel van de competitie. Het optreden van Jannes viel ook bij hem in de smaak, dat laat hij weten in De Oosttribune.

Dat rood, dat moet toch elke week, Die Rote Want", opent Tijmen van Wissing. De ook aangeschoven Jan van Staa twijfelt. "Ik merkte het ook aan de commercie, wanneer moet je dit nou doen? Altijd, of als het de laatste wedstrijd is, moederdag, de belangen? Ik denk in Nederland dat je dat altijd moet hebben bij clubs. Gewoon de clubkleuren, iedereen met dat shirt. Het geeft ook een bepaald gevoel en het is ook wat vriendelijker allemaal dan." Van Wissing reageert: "Rood is toch juist de kleur van de furie?". Van Staa: "Nou heb je het over Zwolle, daar moet alles blauw zijn. Als je daar dan komt dan denk je, er gebeurt iets. Thuispubliek, mooi!". 

"Dan heeft Heracles nu hele toepasselijke kleuren", valt Van Wissing op. "Die zijn helemaal in het zwart. Maar laten we beginnen met het zoet van FC Twente. Eleonora op het eind. Heb je ooit zo'n mooi muzikaal optreden gehad?. Jan van Staa: "Nico Wantia was ook onder de indruk. Iedereen bleef zitten en dan komt er zo'n zanger. Zo'n mooie dag en dan komt er toch iets bij je boven. Ik ben niet zo Nederlandstalig, maar ik vond dit geweldig", besluit Van Staa.

Lees meer:
0 reacties