Tijmen van Wissing wijst: "Hij is eigenlijk te goed voor de bank"

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © NESimages

Max Bruns speelde afgelopen wedstrijd tegen Sparta op de plek van Mees Hilgers en maakte veel indruk. Zijn professionaliteit viel op en Tijmen van Wissing is dan ook lovend over de jongeling.

"Bruns was de beste man van het veld. Die vind ik eigenlijk vaak heel goed spelen", opent hij bij De Oosttribune van RTV Oost. Bruns kijkt ook altijd zijn eigen wedstrijden terug. Van Wissing deelt dan ook complimenten uit. "Hij is gewoon een prof, op-en-top prof."

Hilgers en Pröpper vormen een sterk centrum waardoor Bruns moet banken. "We hadden het er laatst met (Joseph red.) Oosting al over, want hij is al het hele jaar gecharmeerd van Bruns. In Zweden viel hij al goed in tegen Hammarby IF. Wel een tijdje geblesseerd geweest. Ik denk dat Oosting ermee zit, want hij is eigenlijk te goed voor de bank."

Niet alles is rozengeur en maneschijn. "Je hebt met Hilgers en Bruns wel twee hele blessuregevoelige spelers. Je moet volgend jaar heel veel Europese wedstrijden spelen, dus ook veel dubbele wedstrijden en dan heb je ze wel allebei echt nodig. Dan zou Hilgers ook nog kunnen vertrekken, maar dat weten we natuurlijk nog niet", besluit Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties