Van Wissing: "Bij Feyenoord genieten ze van onrust bij FC Twente"

Jan van Staa en Tijmen van Wissing
Jan van Staa en Tijmen van Wissing Foto: © NESimages

Gijs Smal kreeg volgens Tijmen van Wissing de Grolsch Veste muisstil met zijn goede spel. Die fluitconcerten waren volgens van Wissing niet nodig geweest als Feyenoord iets subtieler zou zijn in haar communicatie.

"Het duurde een paar minuten, maar hij kreeg de Veste wel stil. Vrijdag zat hij op het balkon en toen kwam het nieuws naar buiten. Je weet hoe Arne Slot is. Die fluistert wat journalisten in dat Gijs Smal na de zomer bij Feyenoord zit", opent Van Wissing bij De Oosttribune.

Dat Slot dit veroorzaakt heeft, lijkt haast zeker. "Het is niet met zekerheid, maar je kunt ervan uit gaan dat het zo is gegaan. Bij Feyenoord genieten ze er enorm van als er onrust is bij andere clubs, zeker bij FC Twente. Dat is bij Zerrouki ook zo gegaan. Ik heb dat van meerdere spelers ook gehoord, dat ze gek worden gebeld door mensen uit de staf bij Feyenoord."

De middenvelder die nu bij Feyenoord speelt werd ook 'gek gemaakt'. "Zerrouki is ook wel eens benaderd met: wil je niet graag op de Coolsingel staan? Dat soort toontjes slaan ze dan aan in Rotterdam. Ze scheppen daar genoegen uit in Rotterdam. Een dag later is de wedstrijd tussen Twente en Sparta. Bij de eerste balcontacten hevige fluitconcerten en daarna heeft hij de beste 40 minuten van zijn seizoen gehad.

Lees meer:
0 reacties