Van Wissing: "Dat heeft echt als brandstof gewerkt voor FC Twente"

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © Orange Pictures

FC Twente won afgelopen zaterdag met 0-3 op bezoek bij Excelsior. Al binnen een kwartier stond de eindstand op het scorebord. Na afloop van de wedstrijd ging het onder meer over de uitspraken van Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen, die hij eerder had gedaan.

De coach stelde dat FC Twente op vreemde bodem een stuk minder voor de dag komt dan in De Grolsch Veste. "Dat heeft echt als brandstof gewerkt voor FC Twente. Zowel Michel Vlap als Daan Rots begon er na afloop over", zo vertelt clubwatcher Tijmen van Wissing bij De Oosttribune. Collega Nico Wantia haakt in: "Brandstof? Het schuim op de mond? Het was gewoon schandalig wat Excelsior liet zien."

"Die dronken matrozen op de tribune waren nog scherper dan de achterhoede van Excelsior. En dat na een middag carnaval. Ik ben heel benieuwd hoe Oosting iedereen tevreden gaat houden. Veel keuze is een luxe, maar het zorgt wel voor wat irritaties. Aan de andere kant: als het collectief blijft draaien kun je dat op de koop toenemen", aldus Wantia.

Lees meer:
0 reacties