'Weghorst gaat salaris inleveren': "Ik denk dat hij gaat komen"

Tijmen van Wissing denkt dat FC Twente zich komende zomer kan gaan versterken met Wout Weghorst. Wel verwacht de journalist dat er dan ook een einde komt aan de samenwerking met Myron Boadu.

Boadu kwam in de winter op huurbasis van AS Monaco naar Enschede, maar volgens Van Wissing is het niet realistisch om te denken dat de Tukkers de spits kunnen kopen. De 23-jarige Nederlander, die tot medio 2026 vastligt in Frankrijk, zou dan tachtig procent van zijn salaris moeten inleveren. "Weghorst gaat dat wél doen", voegt Van Wissing er in de Oosttribune aan toe. De aanvaller van TSG Hoffenheim flirt al geruime tijd met FC Twente.

"Ik denk dat hij gaat komen. Die zat laatst op de bank bij Hoffenheim. Die wil na het EK de WK-droom nog levend houden straks na het EK. Het zou mij niet verbazen", vervolgt Van Wissing. Algemeen directeur Dominique Scholten laat in ieder geval weten dat hij denkt dat Weghorst goed bij FC Twente past. "Wout is natuurlijk een hartstikke goede speler. Arnold (Bruggink red.) heeft er ook al het nodige over gezegd. Het is een jongen uit de regio en we gaan zien waar dat toe gaat leiden."

Lees meer:
0 reacties