Van Wissing geniet: "Hij zou zeker niet misstaan bij FC Twente"

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © Orange Pictures

Tijmen van Wissing denkt dat Younes Namli een interessante speler is voor FC Twente. De aanvaller van PEC Zwolle is komende zomer transfervrij op te halen.

Van Wissing denkt dat Namli voor veel clubs in de Eredivisie een meerwaarde is. "Ik vraag me of hij bij PSV een versterking is, maar in de subtop... FC Twente heeft juist iets meer diepgang nodig, dat heeft hij dan niet, maar daar zou hij zeker niet misstaan", merkt de verslaggever op in de Oosttribune podcast.

Collega Nico Wantia denkt dat de Deense Marokkaan voor een buitenlandse transfer gaat kiezen. "Daar kan je net wat meer verdienen dan in Nederland. Maar het moge duidelijk zijn dat het voor heel veel clubs in Nederland een interessante speler is", aldus Wantia. "Bij PEC Zwolle mogen ze hun handen dichtknijpen dat ze nog een jaartje gebruik van hem hebben kunnen maken."

Namli keerde afgelopen zomer terug in Zwolle na een eerdere succesvolle samenwerking. "Hij heeft zelf gebeld of er nog plek was en zie waar het toe leidt", vertelt Van Wissing, die weet dat de 29-jarige ook naar de zandbak kon, maar daar vanwege zijn gezin geen zin in had." Wantia besluit: "Qua kansen creëren staat hij mijlenver bovenaan bij PEC Zwolle, en volgens mij ook in de hele Eredivisie.

Lees meer:
0 reacties