Van Wissing heeft vertrouwen in Bruggink: "Is een verstandige jongen"

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © Pro Shots

Arnold Bruggink werd afgelopen week gepresenteerd als nieuwe technisch directeur van FC Twente. Bij de Tukkers loopt hij voorlopig nog mee met Jan Streuer. De mannen van De Oosttribune zijn benieuwd naar hoe Bruggink het gaat doen in De Grolsch Veste, zo vertellen ze in de podcast.

"Hij zegt nooit gekke dingen. Hij is een verstandige jongen en zo komt hij ook over. Hij blijft nog een beetje op de vlakte", stelt Tijmen van Wissing. "Ik ben heel benieuwd. Hij is verstandig en zal alles weldoordacht doen, maar of hij een gelukkige hand heeft in het aantrekken van spelers en of hij spelers kan overtuigen..."

"Soms moet je ook een beetje achter de ellebogen zijn. Ik kan dat heel moeilijk inschatten, want ik heb nooit bij het verwezenlijken van een transfer gezeten. Ik vind het pokeren van Jan Streuer wel schitterend om te zien, zeker inzake Feyenoord en Zerrouki", aldus Van Wissing.

"Het is wel lekker dat Bruggink nog een paar maanden met Streuer kan meekijken bij dat pokeren", zegt Nico Wantia. "Ik denk dat het goed kan uitpakken, maar ik zeg nog niet dat dit een voltreffer kan worden. Ik wil het gewoon zien", aldus Van Wissing.

"Ik vind hem ook heel verstandig", stelt Wantia. "Het gaat nu gewoon heel goed, dus alle dingen die hem ook bevallen zal hij niet veranderen. De jeugd die doorstroomt, de manier van spelen, het aantrekken van spelers, dan moet je ook gewoon die koers blijven varen. Dan moet je niet ineens allemaal gekke dingen doen omdat je de nieuwe technisch directeur bent. Dat spreekt mij ook wel aan, maar laten we hem vooral beoordelen op hoe hij het de komende tijd gaat doen."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand