Van Wissing heeft vertrouwen in Bruggink: "Is een verstandige jongen"

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © Pro Shots

Arnold Bruggink werd afgelopen week gepresenteerd als nieuwe technisch directeur van FC Twente. Bij de Tukkers loopt hij voorlopig nog mee met Jan Streuer. De mannen van De Oosttribune zijn benieuwd naar hoe Bruggink het gaat doen in De Grolsch Veste, zo vertellen ze in de podcast.

"Hij zegt nooit gekke dingen. Hij is een verstandige jongen en zo komt hij ook over. Hij blijft nog een beetje op de vlakte", stelt Tijmen van Wissing. "Ik ben heel benieuwd. Hij is verstandig en zal alles weldoordacht doen, maar of hij een gelukkige hand heeft in het aantrekken van spelers en of hij spelers kan overtuigen..."

"Soms moet je ook een beetje achter de ellebogen zijn. Ik kan dat heel moeilijk inschatten, want ik heb nooit bij het verwezenlijken van een transfer gezeten. Ik vind het pokeren van Jan Streuer wel schitterend om te zien, zeker inzake Feyenoord en Zerrouki", aldus Van Wissing.

"Het is wel lekker dat Bruggink nog een paar maanden met Streuer kan meekijken bij dat pokeren", zegt Nico Wantia. "Ik denk dat het goed kan uitpakken, maar ik zeg nog niet dat dit een voltreffer kan worden. Ik wil het gewoon zien", aldus Van Wissing.

"Ik vind hem ook heel verstandig", stelt Wantia. "Het gaat nu gewoon heel goed, dus alle dingen die hem ook bevallen zal hij niet veranderen. De jeugd die doorstroomt, de manier van spelen, het aantrekken van spelers, dan moet je ook gewoon die koers blijven varen. Dan moet je niet ineens allemaal gekke dingen doen omdat je de nieuwe technisch directeur bent. Dat spreekt mij ook wel aan, maar laten we hem vooral beoordelen op hoe hij het de komende tijd gaat doen."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
9/03
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
17/03
PSV
20:00
FC Twente
zo
31/03
FC Twente
14:30
Heracles Almelo
wo
3/04
SC Heerenveen
21:00
FC Twente
za
6/04
FC Twente
21:00
Fortuna Sittard
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 23 66 65
2 Feyenoord 23 41 55
3 FC Twente 23 23 47
4 AZ 23 22 42
5 NEC 24 9 36
6 Ajax 23 8 36
7 Go Ahead Eagles 23 5 34
Bekijk de hele stand