Van Wissing: "Ik vind het ook wel een Feyenoord-ventje hoor"

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © NESimages

Sem Steijn scoorde afgelopen wedstrijd tegen Go Ahead Eagles twee doelpunten. Een vertrek lijkt voor de productieve middenvelder logisch, maar welke club gaat hem oppikken?

Nico Wantia denkt dat Europa aan zijn voeten ligt. "Met zoveel scorend vermogen ben je bij iedere club welkom. Dat hoeft alleen niet per se als basisspeler, clubs kijken namelijk naar de statistieken. Als je zoveel doelpunten achter je naam hebt staan, dan ben je voor elke club interessant", oordeelt hij bij de Oosttribune.

Italië zou een logische keuze zijn. "Hij is wel een Italiaanse afmaker. Daar hoef je namelijk ook niet zo goed mee te voetballen, want ze kijken daar echt alleen naar de cijfers van een speler. Dat zou hem dus wel kunnen liggen, alleen ik zou helemaal niet weten wie geïnteresseerd is in Steijn."

Tijmen van Wissing kijkt naar de Eredivisie. "Ik vind het ook wel een Feyenoord-ventje hoor, daar past hij wel. Als je het vergelijkt met Lex Immers... al was dat in een iets mindere fase van de club. Ook daar jaagt hij alle ballen gewoon allemaal erin. Ik denk niet dat hij last heeft van Kuipvrees." Wantia is het daarmee eens. "Hij zal ook wel geliefd zijn in de Kuip vanwege zijn strijdlust", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties