Van Wissing komt met goed nieuws: "Hij lijkt op tijd te zijn hersteld"

Tijmen van Wissing ziet dat FC Twente tegen Sparta Rotterdam een lastige wedstrijd tegemoet gaat. Bij de Tukkers missen er nog altijd een paar belangrijke spelers.

"Eiting is nog altijd geblesseerd en Unnerstall is onderweg terug. Dus hij lijkt op tijd te zijn hersteld. Regeer zal op het middenveld staan omdat Kjolo een vraagteken is. Terwijl Mees Hilgers vervangen gaat worden door Bruns", weet Van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. "Maar FC Twente kan het gemis van Eiting en Kjolo opvangen met spelers als Regeer. Dat is niet veel ploegen gegeven. Ik denk dat FC Twente gewoon de favoriet is tegen Sparta Rotterdam."

Jan van Staa denkt dat een derde plek FC Twente niet meer gaat ontglippen. "Ik denk het wel. Als ik de rest zie voetballen dan denk ik: ja. "Ajax speelt de laatste weken beter, ziet Gertjan Verbeek: "Het zag er wel verzorgd uit. Het systeem rendeert en ze hebben het bij Ajax omarmd. Defensief staan ze er wat beter voor. Ik ben wel benieuwd of, als Berghuis en Bergwijn terugkeren, of ze ook zo spelen. Want zij hebben een broertje dood aan verdedigen."

Hij ziet in Sparta echter geen gewaagde tegenstander voor FC Twente. "Sparta heeft z'n beste periode in het begin van de competitie gaat. Ze zakken nu wat terug. Het is tijd voor Sparta om punten te gaan pakken terwijl FC Twente in bloedvorm is en iedereen kan verslaan."

Lees meer:
0 reacties