Van Wissing lyrisch: "Hij is niet meer weg te denken uit de basis"

Matthias Kjolo kan op veel complimenten rekenen na de wedstrijd tegen Almere City (3-1). De middenvelder van FC Twente maakte zijn eerste competitiegoal.

Jan van Staa ziet dat de Noor zich geweldig heeft ontwikkeld sinds zijn komst naar Enschede. "Het was altijd breed en terug, maar nu speelt hij ook naar voren. Het blok Sadilek-Kjolo voor de verdediging is echt prima. Weinig ploegen hebben dat", merkt de voormalig oefenmeester op in de Oosttribune. "Het leuke aan hem is het plezier wat er af straalt."

Dat kan Tijmen van Wissing beamen. "Daan Rots vertelde dat hij (Kjolo red.) een nieuwe vriendin heeft, hij zit tegen het Noorse elftal aan, dus hij is helemaal in zijn element", legt de verslaggever uit. "Hij is niet meer weg te denken uit de basis."

Volgens Van Wissing is het logisch dat sommige aanwinsten even de tijd nodig hebben. "Ik had het er over met Ivar van Dinteren (oud-assistent-trainer van FC Twente red.). Al die spelers hebben wel echt even tijd nodig voor de intensiteit van FC Twente, de nieuwelingen hebben moeite om dat tempo op te brengen."

Lees meer:
0 reacties