Van Wissing: "Mijn gevoel zegt dat hij verkocht gaat worden"

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © NESimages

Tijmen van Wissing denkt dat er zich clubs gaan melden voor Sem Steijn komende zomer. De aanvallende middenvelder van FC Twente kan geweldige cijfers overleggen dit seizoen.

Vorige week won FC Twente dankzij een goal van Steijn van Almere City (3-1), al pakte Matthias Kjolo de hoofdrol door zijn eerste goal te maken. "Wat een leuk mannetje is dat geworden", prijst Van Wissing de middenvelder in de Oosttribune Podcast. "Het is een hele bescheiden gozer. Als zelfs hij gaat scoren..."

Jan van Staa is blij met het rendement van de middenvelders. "Het is lekker als je middenvelders hebt die er ook vijf per jaar inschieten en niet alleen maar klaarleggen. Het is een beetje het verhaal van Brama, die ook weleens op belangrijke momenten scoorde", stelt de oud-trainer. "Hij wordt ook steeds beter, heerlijk om naar te kijken."

Steijn zelf was enorm blij met zijn goal, de 22-jarige Hagenees stond al even droog. "Mijn gevoel zegt dat hij deze zomer verkocht gaat worden", voorspelt Van Wissing op. "Dat is logisch als je zijn cijfers ziet", vervolgt Van Staa. In de Duitsland zoeken ze zulke gozers met loopvermogen en scorend vermogen. Je ziet hem elk jaar beter worden, alleen ligt zijn kracht niet in de combinatie. Hij moet meer schieten."

Lees meer:
0 reacties