Van Wissing: "Misschien wel zijn slechtste wedstrijd bij FC Twente"

Tijmen van Wissing voor de camera van ESPN
Tijmen van Wissing voor de camera van ESPN Foto: © Orange Pictures

FC Twente won zondagmiddag op bezoek bij NEC, maar de Tukkers imponeerden niet in het Goffertstadion. Sem Steijn bezorgde FC Twente in extremis wel de overwinning.

"Het was zeker een lekkere goal, al vond ik wel dat de overwinning gestolen was", zegt clubwatcher Tijmen van Wissing bij De Oosttribune. "Ik was eigenlijk het meest teleurgesteld in FC Twente van de vier Overijsselse ploegen. Ik vond het gewoon echt niet goed. Het was heel slordig. Met name de voorhoede. Tzolis moet duidelijk nog wennen. Cerny is nog steeds niet de oude."

Vaclav Cerny kreeg de kans, maar speelde een matige wedstrijd. "Hij was heel geforceerd en speelde misschien wel zijn slechtste wedstrijd in het shirt van FC Twente", meent Van Wissing. "Ik heb niet snel medelijden met spelers, maar ik had af en toe wel het gevoel: oh Cerny, wat is er met je aan de hand? Dan eist hij ook weer vrije trappen op en dan denk ik: doe dat nou niet."

Van Wissing vond dat er betere opties op het veld stonden. "Gijs Smal heeft een prachtige trap en is in vorm op dit moment. Vlap ook met die vrije trap tegen Schalke. Het was bijna pijnlijk. Uiteindelijk zie je wel dat de bank dan ook de redding brengt. FC Twente was fit en Sem Steijn was natuurlijk een geweldige invaller. Een geweldig ventje waar je nog heel veel plezier aan gaat beleven."

Virgil Misidjan juicht

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in en kies na de registratie voor de Odds Boost op FC Twente!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
FC Groningen -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Twente -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
RKC Waalwijk -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
Bekijk de hele stand