Van Wissing: "Streuer heeft toch een foutje gemaakt in de winter"

Jan Streuer voor de camera van Tijmen van Wissing, rechts Leon ten Voorde
Jan Streuer voor de camera van Tijmen van Wissing, rechts Leon ten Voorde Foto: © Sportfoto-oost/Ron Jonker

Jan Streuer stopt aan het einde van dit seizoen als technisch directeur van FC Twente. De bestuurder ontving de afgelopen jaren veel lof vanwege zijn prestaties bij de Enschedese club. Toch is clubwatcher Tijmen van Wissing van mening dat Streuer dit seizoen een aantal fouten heeft gemaakt, doelend op de situaties rond Michel Vlap en Christos Tzolis.

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat de vaak geroemde Jan Streuer toch een foutje heeft gemaakt in de winter", zegt Van Wissing bij RTV Oost. "Als Tzolis niet meer in z'n hum is, dan kan je daar best over praten om hem weer terug te laten gaan. Dat snap ik nog wel. Maar ik vind wel dat er een alternatief had moeten komen. Dit met de wijsheid van nu."

Moet Arnold Bruggink, de nieuwe technisch directeur bij FC Twente, dan niet helemaal blind gaan varen op de koers van Streuer? Van Wissing: "Nee, dat zeker niet, want er had gewoon een buitenspeler bij gemoeten. En ook makkelijk scoren, maar Vlap speelde de laatste wedstrijden best goed, maar om daar nu twee miljoen euro voor neer te leggen. 27 wedstrijden en 0 doelpunten", aldus Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand