Oppegård of Ouwejan naar FC Twente? "Ik durf het wel met hem aan"

SC Heerenveen won afgelopen zondag met 2-0 op bezoek bij Heracles Almelo. Eén speler viel negatief op: Heracles-verdediger Sven Sonnenberg. Bij De Oosttribune zijn ze allesbehalve positief over de Duitser.

"Als Sonnenberg in de één-tegen-één komt, met Nunnely die in zijn nek hijgt... Hij kan de deur niet dichtgooien", merkt Tijmen van Wissing. "Het is een van de meest beperkte voetballers van de Eredivisie. Deze jongen zat op de bank in de Keuken Kampioen Divisie."

Jan van Staa vond ook Jizz Hornkamp tegenvallen. "Ik heb maar één momentje van hem gezien. Die had er ook in gemoeten. Wel mooie pass van Hrustic", zegt hij. Van Wissing vult aan: "Daar moeten we Van de Looi echt credits voor geven. Een geweldige aankoop, net als Oppegård."

"Als Twente zou ik zeggen: achter Salah-Eddine, met zoveel Europese wedstrijden, dan zoek je toch een linkervleugelverdediger? Je leest dan over Ouwejan. Ik durf het ook wel aan met Oppegård. Misschien hetzelfde type als Salah-Eddine, maar echt goed", aldus Van Wissing.

Van Staa zag Vejinovic in het begin ook goed spelen. "En daarna verzaakt 'ie weer. En dan geeft 'ie ook nog een klap", zegt hij. "Die Haye kreeg geel, dat was onterecht", oordeelt Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties