Van Wissing twijfelt over Kuipers: "Zie het eerder in hem zitten"

Tijmen van Wissing heeft twijfels over de komst van Bas Kuipers naar FC Twente. Al denkt hij dat de linksback in de Eredivisie wel moet voldoen.

"Als ik Kuipers was zou ik het niet doen. Je kunt stellen dat Salah-Eddine nu niet voldoet. Je moet een linksback hebben, maar moet je dan een 29-jarige speler halen die het heeft bewezen bij eeen subtopper in de Eredivisie? Ik vind Kuipers een prachtige speler voor Go Ahead Eagles, maar heb mijn twijfels of hij dat bij Twente ook kan. Hij is pas de laatste twee jaar echt goed. Bovendien heeft hij geen restwaarde", zo begint Van Wissing in De Oosttribune.

Van Wissing ziet meer in een andere linksback uit de Eredivisie. "Ik zie het misschien eerder zitten in Fredrik Oppegård, waar nog meer rek in zit. Die gaat overigens niet naar Go Ahead, want die moet teveel kosten volgens Paul Bosvelt."

"Begrijp me niet verkeerd, Kuipers is voor negentig procent van de Eredivisie goed genoeg, maar je gaat wel in de voorronde van de Champions League acteren. Ik weet niet of hij daar goed genoeg voor is", zo besluit hij.

Lees meer:
0 reacties