Van Wissing twijfelt over transfer: "Als ik dan de bedragen lees..."

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © NESimages

Tijmen van Wissing weet dat als FC Twente Wout Weghorst wil binnen halen, er een flinke smak geld op tafel moet komen. Weghorst zelf wil graag voor FC Twente uitkomen. En deze zomer is hét moment om die overstap te maken.

"Bij FC Twente zal die zeker wat teweeg gaan brengen In de kleedlokaal In de manier van trainen in het willen winnen ten koste van alles, want zo kennen we hem allemaal. Niet alleen investeren in zichzelf, maar ook In de ploeg", opent Van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost.

"Nou, we kennen hem, we kennen hem maar voor de camera. Dus wat dat betreft zou het geweldig zijn. Maar Als ik dan de bedragen lees...". Zijn salaris gaat ruim over het miljoen. "Maar dat zal niet gebeuren, maar hij wil zelf heel graag thuis spelen, lijkt mij."

"Dus hij wil zelf wel water bij de wijn doen. Hij gaat natuurlijk niet zelf 6 miljoen van de afkoopsom betalen. En er gaan natuurlijk andere aanbiedingen komen voor Wout Weghorst. Goed, Maar het is niet dat God binnenkomt zijn laatste echt goede seizoen. Dat is ook al weer een paar jaar geleden In de eredivisie, die schiet toch zo 20 in. Ze hebben internationaal moeten. Ze willen ze ook wat bereiken", vervolgt Van Wissing.

De journalist vindt dat FC Twente er vanwege haar Europese ambities wel goed op moet staan. "Je hebt sowieso Europese voetbal. Nou, dan moet je ook met spelers komen, maar ook voor de rest van de groep is het belangrijk hè dat ze zeggen van nou, ze zien iemand binnenkomen. Grote meneer, daar zullen ze toch tegenop kijken en hij moet het dan laten zien", besluit Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties