Van Wissing verwacht drukke zomer: "Vier of vijf spelers nodig"

Tijmen van Wissing verwacht dat het een drukke transferzomer wordt in Enschede. Technisch directeur Arnold Bruggink zal goed aan de bak moeten, aldus de verslaggever.

Zo is de verwachting dat FC Twente een poging gaat wagen voor Wout Weghorst. "De technische staf en ook Bruggink is druk bezig om hem over te halen te komen", vertelt Van Wissing in de Oosttribune. "Ze moeten er wel uitkomen met Burnely. Hoe langer de zomer duurt, hoe goedkoper hij wordt, maar je wilt hem ook op tijd aan boord hebben voor de voorronde Champions League."

Van Wissing denkt dat de Tukkers wel een type Weghorst kunnen gebruiken. "Ik ben het met Bruggink eens dat je met Weghorst wel een bepaalde instelling in huis haalt die af en toe wel nodig is bij FC Twente", stelt hij. "Het wordt een interessante zomer. Bruggink heeft het nu alleen voor het zeggen, dus kijken hoe hij zich manifesteert als td", merkt Gertjan Verbeek op. "Met name bij de aankoop van spelers", vervolgt Van Wissing, "want ik denk echt dat je er vier, vijf nodig hebt.

Lees meer:
0 reacties