'Jans voert twee wijzigingen door bij FC Twente': "Denk ik wel"

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © NESimages

In De Oosttribune bespreken presentator samen met de analisten Jan van Staa en Tijmen van Wissing het wel en wee in het voetbal. Ook de opstelling van trainer Ron Jans kwam ter sprake, en Tijmen van Wissing durfde wel een voorspelling te doen over de aanvalslinie.

Van Wissing blikt vooruit op tegenstander AZ en is onder de indruk van de prestaties van de Alkmaarders: "Een heerlijk sluitstuk van de zondagavond. Ik werd even ontboden vrijdagmiddag op het trainingscomplex. Toen hadden we het dus even over AZ, die wint de laatste weken in de competitie heel miniem. Maar als je twee keer van Lazio wint en ziet hoe Jesper Karlsson in vorm is op dit moment en hoe die ze raakt. Dan denk ik toch wel... Twente heeft nog niet verloren in de competitie thuis, maar ik denk dat AZ de favoriet is.

Van Staa haakt direct in: "Ja, dat vindt Tijmen. Die hebben gewonnen, zijn vandaag naar die loting aan het kijken en die moeten zich opladen voor gewoon een hele zware uitwedstrijd, zo simpel is het gewoon. Twente die moeten iets anders spelen dan normaal, want die voelen die druk ook wel lijkt mij. Misidjan is weer terug heb ik begrepen, wel op de bank heb ik begrepen."

Van Losser vervolgt met de vraag of Brenet en Van Wolfswinkel dit keer wel weer zullen gaan starten. "Ja dat denk ik wel, met Van Wolfswinkel aan de linkerkant. Want Cleonise was geen voltreffer en Salah-Eddine ook niet in het eerste bedrijf. Van Wolfswinkel gewoon links en Ugalde in de spits", voorspelt hij.

Jan van Staa sluit af met het aangeven van zijn favoriet voor het duel: "Normaal zou je zeggen AZ, door de resultaten en waar ze staan. Maar ja, dat thuisvoordeel. Ik heb gezegd dat Twente gaat winnen. Ik heb me uitgesproken."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand