Van Wissing zag prachtig moment bij FC Twente: "Zo'n leuk beeld"

Tijmen van Wissing heeft zaterdag enorm genoten van de trotse Peter Uneken. De assistent-trainer van FC Twente zag vlak voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard dat zijn zoon gescoord had voor PSV.

Jesper Uneken debuteerde én scoorde zijn eerste goal voor de hoofdmacht voor de Eindhovenaren. "Ik vond dat zo'n leuk beeld. Jesper Uneken maakte een doelpunt, zijn eerste in het betaald voetbal, en zijn vader zat stiekem op een mobieltje te kijken", vertelt Van Wissing in de Oosttribune. "Dat is toch schitterend, die trots bij die man. Het is ook een hele aardige man."

Uneken kwam stralend de catacomben uitlopen en werd gefeliciteerd zijn collega's. "Ik vond het mooiste hoe de rest daar in meegaat. Hij wilde zijn blijdschap delen en Oosting en Van Wolfswinkel kwamen naar hem toe. Je ziet gelijk dat het goed zit en er geen druk op die wedstrijd zat", vervolgt de verslaggever. "Hij had ook kunnen zeggen 'we zijn met FC Twente-Fortuna bezig. Dit is toch mooi? Van Wolfswinkel had er ook nog oog voor tijdens de warming-up."

Lees meer:
0 reacties