Van Wissing: "Zerrouki wordt gek gemaakt door zijn omgeving"

Ron Jans en Ramiz Zerrouki
Ron Jans en Ramiz Zerrouki Foto: © Pro Shots

Feyenoord aast op Ramiz Zerrouki. Feyenoord en FC Twente lijken er echter deze winter niet uit te komen, mede doordat de club uit Enschede wijst naar hun eigen ambities.

"Zaterdag kreeg ik eerst een appje dat hij zich intern schijnt te roeren, want hij wil wel degelijk dat er werk wordt gemaakt van een transfer. 's Avonds zat ik bij Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles, toen kreeg ik uit het niets een appje van Jan Streuer van 'laten we maar duidelijkheid verschaffen. wij hebben ambities uitgesproken, wij gaan niet een van onze beste spelers verkopen. dus hij blijft'", vertelt clubwatcher Tijmen van Wissing in De Oosttribune.

Toch weet Van Wissing: "Alles blijft vloeibaar in deze maand. Een dag later kwam Feyenoord weer met een verhoogd bod. Streuer is vlijmscherp op dit moment. Hij was ook echt geïrriteerd over de gang van zaken. Zerrouki wordt gek gemaakt door zijn omgeving. En ook door Feyenoord, denk ik. Jan Streuer met wat hij zei: kun je hem dan nog naar Feyenoord laten gaan, als je dit hebt gezegd?", vraagt de journalist zich af.

Voormalig trainer Jan van Staa voegt toe: "Slot kijkt naar zijn selectie, die kijkt wat hij nodig heeft om bovenin te blijven. Dat is vrij logisch. Die zit ook te kijken naar: als we kampioen worden, Champions League, dan kan je wel een risiciootje nemen. Dan zijn dit soort spelers in Nederland dun gezaaid, laten we eerlijk zijn. Dan denk je: als je hem kan aantrekken voor een betaalbaar bedrag."

Van Wissing herhaalt vervolgens zijn vraag of Streuer nog akkoord kan gaan met Feyenoord na zijn uitspraken. "Als het bedrag komt wat ze willen...", wordt er gereageerd. Volgens Van Wissing gaat het niet alleen om geld. "Het gaat ook om de ambities die ze hebben. Dat signaal heeft hij afgegeven. Ik snap van Zerrouki, als je zijn carrière een beetje hebt gevolgd... Hij heeft ook een paar jaar echt moeten knokken om in de basis te komen bij Twente, het is heel snel gegaan de afgelopen twee jaar."

"Heb dan nog eventjes geduld... Je hebt in die periode ook al zoveel geduld gehad. Deze zomer kun je een transfer maken, dan maak je je carrière echt ten gelden. Wellicht gaat Alvarez weg bij Ajax, PSV gaat Sangaré nog verkopen, wat gebeurd er in Frankrijk, het is een Algerijns international. Ik denk dat er meerdere clubs zijn. En ik denk ook dat je dan wat meer gaat verdienen, want nu kom je halverwege binnen. Maar ik snap anderzijds ook wel weer... Feyenoord is een mooie club...", aldus Van Wissing.

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Twente komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Twente (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
17/12
Sparta Rotterdam
14:30
FC Twente
za
13/01
FC Twente
18:45
AZ
za
20/01
NEC
16:30
FC Twente
zo
28/01
Feyenoord
14:30
FC Twente
za
3/02
FC Twente
16:30
RKC Waalwijk
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 15 46 45
2 Feyenoord 15 30 35
3 AZ 14 22 30
4 FC Twente 14 13 30
5 Go Ahead Eagles 14 5 22
6 Ajax 14 4 21
7 Sparta Rotterdam 14 1 21
Bekijk de hele stand