"Go Ahead Eagles heeft twee keer kansloos verloren van FC Twente"

FC Twente won dit weekend gemakkelijk van Go Ahead Eagles. Jan van Staa zag een sterk FC Twente, terwijl Tijmen van Wissing juist de bezoekers uit Deventer vond tegenvallen.

In Enschede werd het 3-0 voor de Tukkers. "FC Twente had de spelers gewoon weer in vorm, dat bepaalt het", stelt Van Staa in de Oosttribune. Volgens Van Wissing viel het gemis van een viertal basisspelers zwaar bij de ploeg van René Hake en viel ook Bobby Adekanye erg tegen. "Adekanye wil je in deze vorm het liefst op de bank of tribune zetten, maar die mogelijkheid heeft hij niet."

Go Ahead Eagles draait een uitstekend seizoen, maar Van Wissing ziet de Deventenaren tegen de rivalen weinig goed voor de dag komen. "Ik verbaas me over Go Ahead, in de Derby's valt het allemaal wel tegen. Ook twee keer kansloos verloren van FC Twente", merkt de verslaggever op. "Dat is niet erg, maar je hebt er nooit een wedstrijd van kunnen maken. Ze misten kwaliteit en hadden een slechte dag."

De journalist vond niet iedereen in de ploeg van Joseph Oosting goed spelen. "Ik heb Van Wolfswinkel niet gezien", aldus Van Wissing. Van Staa haakt vervolgens weer in. "Sadilek, Kjolo, Steijn wel, en Rots begon de eerste helft ook goed. Ze hebben gewoon meer kwaliteit", constateert hij.

Lees meer:
0 reacties