Van Wissing overtuigd: "Dat gaan we nooit meer zien bij FC Twente"

Lars Unnerstall wist bijna hoogstpersoonlijk ervoor te zorgen dat FC Twente een punt meenam uit de ontmoeting met PSV. De keeper keerde na een uur spelen op magistrale wijze een kopbal van Luuk de Jongen en krijgt de complimenten van Tijmen van Wissing.

"De bal komt recht door het midden, maar deze redding is zó knap. Dit is niet normaal", opent Van Wissing bij De Oosttribune. "Dit zie je nergens op de velden. Het is een combinatie van ongeloof en bewondering tegelijk. Het is een surplus aan kwaliteit. Hij is de enige die dit kan en ook nog weer over de lat tikken."

Van Wissing weet dat Unnerstall zijn redding een bewuste is. "Dit is geen geluk. Hier zit geen fortuin bij. Ik heb al zo vaak met de stroop in de mond over hem gesproken. Dit is zo'n goede doelman. Zo goed gaan we het nooit meer zien bij FC Twente. Ik vind dit soms mooier dan een goede aanval en een goede actie van een spits."

Ook Jan van Staa is lovend. Hij baalt dat Unnerstall niet de clean sheet kreeg waar hij recht op had. "Het is des te lulliger dat je dan later nog zo'n schlemielig doelpuntje tegen krijgt. Maar dit soort reddingen: waar zie je dit nog? Dit is de top. Klaar. Heerlijk."

Lees meer:
0 reacties