Van Wolfswinkel ambitieus: "FC Twente is nog niet waar het kan zijn"

Ricky van Wolfswinkel (FC Twente) aan de bal tegen Vitesse
Ricky van Wolfswinkel (FC Twente) aan de bal tegen Vitesse Foto: © BSR Agency

Ricky van Wolfswinkel ziet dat FC Twente zich langzaamaan richting de top van Nederland werkt. De spits denkt echter dat de club nog veel verder kan komen dan zij nu is.

"We staan op een hele goede plek en sinds dit deel van de groep (waar Van Wolfswinkel bij hoort) bij FC Twente is gekomen is er wel wat ontstaan hier, met de fans en de spelers onderling. We hebben heel veel kwaliteit, maar uiteindelijk is FC Twente nog niet waar het kan zijn", weet de spits in gesprek met Fresia & Milan parkeren de bus.

De spits verwacht dat FC Twente stappen zal blijven maken. "Er zit nog zoveel rek in de club en dat weten we allemaal. We presteren over. Als je kijkt naar salarissen en budgetten. Qua organistatie doet FC Twente alles stapsgewijs en heel verstandig."

Hij stelt dat de huidige spelersgroep verantwoordelijk is voor het succes. "Maar je kan alleen overpresteren als je team er goed voorstaat. Als alles klopt. Als spelers goed met elkaar kunnen, als iedereen een bepaalde drive heeft; een bepaalde focus kan houden. Dan kun je bepaalde kwaliteiten van elkaar vragen en dan kom je als team heel ver."

Lees meer:
0 reacties