Vlap krijgt weer geen goal op zijn naam: "Dat is zonde voor hem"

Ricky van Wolfswinkel en Michel Vlap
Ricky van Wolfswinkel en Michel Vlap Foto: © BSR Agency

Via Michel Vlap leek FC Twente afgelopen zaterdag op voorsprong te komen tegen Fortuna Sittard, maar de Fries kreeg de goal uiteindelijk toch niet op zijn naam. Een domper voor Vlap, die al lange tijd op zoek is naar een doelpunt.

"Die baalt natuurlijk", weet ploeggenoot Ricky van Wolfswinkel. "Het zijn dingetjes voor spelers, ook voor hem. Het zijn toch statistieken, dan wil je graag die goal op je naam krijgen", zegt de spits, die zelf de 2-0 maakte, voor de camera van RTV Oost. "Hij dwingt de goal af. Daar zijn wij heel blij mee."

"Dat 'ie 'm niet op z'n naam krijgt, dat is zonde voor hem. Wij kijken naar het geheel. Die goal dwingt hij af, dat is voor ons heel belangrijk", aldus Van Wolfswinkel. "Hij heeft daar een heel groot aandeel in." FC Twente kon afgelopen weekend drie punten bijschrijven, terwijl concurrent AZ wederom ruim verloor.

Champions League-voetbal is dus weer een stap dichterbij. "Het wordt steeds beter, het ziet er goed uit. Het blijft keihard werken, tot het einde. Natuurlijk hopen we op een punt te komen dat we er zijn. We hebben een goede stap gemaakt, ik heb geen zin om erover te praten dat we die derde plek vast hebben liggen. Er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal", weet Van Wolfswinkel.

Lees meer:
0 reacties