Van Wolfswinkel behoudt basisplaats: "Kunt hem er niet uithalen"

Ricky van Wolfswinkel
Ricky van Wolfswinkel Foto: © NESimages

Myron Boadu werd met veel bombarie vanuit Monaco op huurbasis naar FC Twente gehaald. De spits weet in het geringe aantal minuten dat hij krijgt al tweemaal te scoren. Veel fans hopen Boadu dan ook in de basis te zien. Clubwatcher Leon ten Voorde snapt echter dat Joseph Oosting dat nog niet doet.

"Ik hoorde mensen zeggen dat ze Van Wolfswinkel niet zo goed vonden. Maar kijk wat hij voor arbeid levert voor de ploeg", stipt Ten Voorde het belang van Van Wolfswinkel aan bij De Ballen Verstand. "Hij maakt slidings, verdedigt mee in de eigen zestien. Hij was tegen Sparta als teamspeler heel erg belangrijk voor de ploeg", blikt de verslaggever terug.

Van Wolfswinkel is dan ook nog altijd basisspeler bij FC Twente. "Er is op dit moment geen enkele reden om hem eruit te halen. Negen keer in de basis, elf keer gescoord. Je kunt hem er niet uithalen." Boadu daarentegen is nog niet zo fris als hij zou kunnen zijn. "Ik zag hem tegen de reserves van Heracles. Toen zag je echt nog wel dat hij nog niet constant kon accelereren (versnellen, red.)", aldus Ten Voorde over de huurling van AS Monaco.

Lees meer:
0 reacties