Van Wolfswinkel dolt: "Wij hebben onze eigen Steven Gerrard"

Ricky van Wolfswinkel
Ricky van Wolfswinkel Foto: © BSR Agency

FC Twente verloor zondagmiddag met 2-1 van AZ. Daardoor is het verschil tussen beide ploegen nog maar twee punten. Het zorgt niet voor nervositeit in Enschede, zo benadrukt Ricky van Wolfswinkel.

"Ik vond dat we goed begonnen, met het hoog druk zetten vooral alleen laag verdedigend gezien hadden we het wel lastig", analyseert de spits bij ESPN. "In de tweede helft zijn we er niet aan toe gekomen. Die goal valt veel te snel. Dan is die tweede zonde."

"Bij Steven Gerard was het ook een keer, wij hebben onze eigen Steven", doelt hij op de uitglijer van Alec Van Hoorenbeeck. "Zonder dollen, wij zijn er om hem op te vangen. Alec is heel belangrijk voor ons en dat gaat hij ook zijn voor ons in de komende wedstrijden. We gaan nog twee wedstrijden vol gas geven."

Van Wolfswinkel benadrukt dat FC Twente niet nerveus wordt. "We hebben alles in eigen handen. We moeten alles wat we gepresteerd hebben meenemen en dan eindigen waar we verdienen te eindigen. Dit kan gebeuren en ik had het liever anders gezien maar het zij zo."

"Op naar volgende week. Wij kijken gewoon naar onszelf en daar hebben we alle vertrouwen in, dus als het aan ons ligt worden we gewoon derde", aldus de spits.

Lees meer:
0 reacties