Van Wolfswinkel enthousiast: "Een heel leuke, sociale jongen"

Van Wolfswinkel bij de bank van FC Twente
Van Wolfswinkel bij de bank van FC Twente Foto: © Pro Shots

FC Twente wist zich vorige week donderdag op huurbasis te versterken met Myron Boadu, die officieel nog eigendom is van AS Monaco. Routinier Ricky van Wolfswinkel laat weten dat hij niet baalde toen bekend werd dat de deal (toch) doorging.

"Ik stond bij mijn koffiezetapparaat en nee, ik schrok niet. Het was goed nieuws. Een club als Twente moet gewoon twee goede spitsen hebben", legt hij uit op de website van Voetbal International. "Myron is een heel goede spits en een belangrijke toevoeging voor onze selectie. Soms zal ik beginnen, soms zal hij beginnen. We moeten onze weg daarin vinden en zullen allebei strijden voor die plek", aldus Van Wolfswinkel.

"Ik denk dat we allebei hebben laten zien dat we ook op andere posities (zoals linksbuiten, red.) kunnen spelen. Uiteindelijk moet je je altijd bewijzen. Dat moet ik elke dag, en dat moet hij nu ook doen", constateert hij. "Voor hem is het nu van belang dat hij snel zijn plekje vindt. Maar daarover maak ik me geen zorgen. Myron is een heel leuke, vrolijke jongen die hier goed gaat passen. Hij heeft al heel wat meegemaakt in korte tijd, in het buitenland. En in Nederland heeft hij zich al bewezen", besluit Van Wolfswinkel, die weet dat Boadu aan de lopende band scoorde bij AZ.

Lees meer:
0 reacties