Van Wolfswinkel langer bij FC Twente? "Ligt aan Ricky en de fans"

Ricky van Wolfswinkel en Michal Sadílek
Ricky van Wolfswinkel en Michal Sadílek Foto: © Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel was zaterdag tegen Fortuna Sittard weer goed voor een sluwe actie. De spits zag dat er een briefje met informatie over de penaltynemers van FC Twente op de bidon van doelman Verrips was geplakt. Van Wolfswinkel nam een slok uit de bidon, rukte het briefje eraf en gaf dat aan een fotograaf.

Clubwatcher Leon ten Voorde kan wel genieten van dat soort momenten. De voetbaljournalist hoop dan ook dat de aanvaller langer bij FC Twente blijft. "Dat is typisch Van Wolfswinkel", zegt Ten Voorde over het briefjesincident bij De Ballen Verstand. "Alleen daarom moet hij al een driejarig contract krijgen. Als hij weggaat, dan zullen we hem enorm missen. Die is echt goud waard geweest voor de club, en nog steeds."

Ten Voorde hoopt dus dat Van Wolfswinkel langer bij FC Twente gaat blijven. "Die gaat wel bijtekenen. Ze zijn er bij FC Twente wel over eens dat Van Wolfswinkel moet blijven. Trainer Joseph Oosting ook. Het ligt nu nog aan Ricky en de supporters. Trek hem over de streep!", aldus Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties