Van Wolfswinkel: "Niet in paniek raken als het wedstrijdje minder is"

Ricky van Wolfswinkel baalt
Ricky van Wolfswinkel baalt Foto: © Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel maakt zich nog geen zorgen na de nederlaag van FC Twente tegen Fortuna Sittard. De spits van de Tukkers houdt geloof in een goede afloop, ook al heeft FC Twente twee tegenvallers op rij.

"We staan nog altijd op een plek die boven de doelstelling voor dit seizoen is. Dan moet je niet in paniek raken als het een wedstrijdje minder is", reageert Van Wolfswinkel, die tegen Fortuna Sittard de 1-1 maakte, in gesprek met De Telegraaf.

Trainer Ron Jans zag dat FC Twente het moeilijk het met de defensieve speelwijze van Fortuna Sittard, dat alleen kwam om het spel van de Tukkers te ontregelen. "Yanick van Osch heeft vanaf de eerste minuut seconden gesprokkeld", meent Jans. "Maar daar moeten we niet over klagen, dat hoort erbij. We willen graag Europa in. Als dat lukt, zullen we dit soort tegenstanders volgend seizoen ook tegenkomen."

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties