Van Wolfswinkel over contractverlenging: "Dat zou best kunnen"

Ricky van Wolfswinkel
Ricky van Wolfswinkel Foto: © Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel mag met FC Twente dromen van de Champions League dit seizoen. In gesprek met Voetbal International gaat hij tevens in op een mogelijke contractverlenging.

Wil FC Twente zich mogelijk kwalificeren voor de Champions League, dan zal het minimaal derde moeten worden. "Daar ligt onze focus natuurlijk op. Het seizoen is nog lang. Ajax hopen we kwijt te zijn, maar AZ staat nog te dichtbij om ons rijk te rekenen. We moeten lekker naar onszelf blijven kijken. Als wij verslappen en niet honderd procent geven, gaan we het onszelf nog moeilijk maken. Als team maken wij het verschil, als we dat blijven doen worden we derde."

Zou de Champions League voor Van Wolfswinkel een reden zijn om bij te tekenen? "Dat zou best kunnen, ja. Tuurlijk. Uiteindelijk gaat het er voor mij om dat ik belangrijk kan zijn, dat ik me fit blijf voelen. Als dat zo is, dan is het voor mij altijd een optie om bij Twente te blijven." Oosting vergelijkt de spits wel eens met Teddy Sheringham. De Engelsman was in zijn nadagen nog van grote waarde voor Manchester United. "De trainer gooit Sheringham er weleens in, ja, een mooie vergelijking. Op mijn leeftijd ga ik nog altijd graag vol de strijd in."

Lees meer:
0 reacties