Van Wolfswinkel over meningsverschil: "Hij is het daar niet mee eens"

FC Twente viert de goal van Ricky van Wolfswinkel
FC Twente viert de goal van Ricky van Wolfswinkel Foto: © Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel voelt zich absoluut geen 35. De aanvaller vindt dat hij fysiek nog prima meekan en heeft ook niet het idee aan kracht te hebben ingeboet de laatste jaren.

"Ik voel me goed en leeftijd is echt maar een getal. Ik voel me niet anders dan ik me vier jaar geleden deed. Misschien merk ik soms in het herstel iets meer, maar verder echt niet", opent Van Wolfswinkel bij Fresia & Milan parkeren de bus van ESPN.

Robin Pröpper is ook aan de oudere kant: hij stelt dat aanvallers niet moeten zeuren, omdat verdediger zijn het zwaarst is. "Pröpper zegt dat verdediger zijn de moeilijkste plek in het elftal zit. Hij zegt: 'als ik een foutje maak staan ze gelijk voor de keeper.' Maar je hebt het hele spel voor je. Als je een bal het stadion uitschiet gaan ze nog voor je klappen ook", zegt Van Wolfswinkel lachend.

De spits is van mening dat zijn vak het zwaarst is. "Scoren is het moeilijkste, de ruimtes zijn klein. Hij is het daar niet mee eens. Het feit dat er meer verantwoordelijkheid rust op zijn taak weegt voor hem zwaarder", besluit Van Wolfswinkel.

Lees meer:
0 reacties