Van Wolfswinkel prijst collega: "Geweldig hoe hij ermee omgaat"

Ricky van Wolfswinkel in De Grolsch Veste
Ricky van Wolfswinkel in De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel is erg te spreken over de houding van Couhaib Driouech. De aanvaller van Excelsior zag een transfer naar PSV op het laatste moment afketsen, maar wilde al snel weer de volledige focus richten op zijn club.

Meteen na Deadline Day stond Driouech alweer met Excelsior op het veld in Almere en afgelopen zaterdag speelde hij bijna de hele wedstrijd tegen FC Twente. Hij gaf toe toch wel wat last te hebben van de afgeketste transfer, maar ging er vol voor en kreeg de complimenten van het thuispubliek én Van Wolfswinkel. "Het is geweldig hoe hij ermee omgaat. Vergeet niet: hij had bij een topclub Champions League kunnen spelen. Hij is een voorbeeld", stelt de spits inDe Volkskrant.

Ook trainer Marinus Dijkhuizen is erg blij met zijn smaakmaker. "We willen hem een beetje aandacht en liefde geven na alles wat er gebeurd is. Ik app hem vaak, ook op mijn vrije dag", vertelt de oefenmeester, die Driouech ook even vrij gaf afgelopen week. "Hij is een paar dagen gek gebeld, gek gemaakt, dat vreet energie."

Lees meer:
0 reacties