Van Wolfswinkel prijst concurrent: "Het is een enorm leuke gozer"

Ricky van Wolfswinkel
Ricky van Wolfswinkel Foto: © Orange Pictures

Myron Boadu kwam deze winter naar FC Twente om de concurrentiestrijd aan te gaan met Ricky van Wolfswinkel. Volgens de routinier is er echter geen sprake van een keiharde strijd.

Van Wolfswinkel is lyrisch over zijn nieuwe ploeggenoot. "Het is gewoon een enorm leuke gozer en een goede voetballer. Hij kwam er tegen RKC in en maakte gelijk zijn eerste goal. Ik wens hem gewoon succes, elke keer weer", vertelt hij in Fresia & Milan Parkeren de Bus. "Je moet elkaar allemaal helpen. Als we wat moois willen presteren hebben we iedereen nodig."

Boadu kwam deze winter op huurbasis naar Enschede, maar had volgens Van Wolfswinkel weinig aanpassingsproblemen. "Complimenten aan Myron, hij heeft dat goed gedaan. Hij kwam heel ontspannen en netjes binnen", legt de spits uit. "Daarvoor moet ik iedereen een compliment geven. Als ik terug kijk op mijn carrière, is FC Twente wel de club waar je het makkelijkste binnenkomt. We hebben allemaal plezier. Iedereen kan zichzelf zijn hier, dat vind ik heel belangrijk."

Lees meer:
0 reacties